tiistai 2. lokakuuta 2012

All about homecoming


MOIMOIMOIMOI

Koko viime viikko on ollu yhtä hullunmyllyä, paikasta A paikkaan B ollaan siirrytty täysiä ja kotona kävin vaa nukkumassa omassa pehmosessa sängyssäni, mutta ei haittaa koska oon vieläkin niin innoissani/onnellinen koko viikosta että halkeen kohta kahtia :)
Lähen käymään läpi meidän Homecoming viikkoa ja kuinka se huipentui perjantaihin :)

Eli siis ennen virallista Homecoming päivää oppilaiden yhteishenkeä nostattaa Spirit week,  jolloin jokaselle viikonpäivälle on oma teema jonka mukaan pitää sit pukeutua.
Olin koko viikonlopun flunssassa ja JOUDUIN sit maanantaina jäädä peittojen  hautaamaksi kotiin mutta tiistaina panostin maanantainki edestä:D 

Maanantaina siis oli Crazy Hat day, jolloin siis kaikkien huolenaiheena oli löytää normaalista poikkeava hattu.
Tiistaina pääsin sit toteuttaan teemaa joka oli Generbender day  eli tytöt pukeutu pojiksi ja pojat tytöiksi:D Aamulla siis host vanhempia tervehti yks poika lisää;) 



Hey dude what's up?


Täälä oppilaat panostaa toden teolla niiden asuihin (niinkun huomaatte:) ) ja suurinosa pukeutuu ja vetää täysillä teeman mukaan:) 

Keskiviikkona päivän nimi oli Would you be my friend if I looked like this joka tarkotti sitä että parhaiten noudatit teemaa kun puit vaan päälles kaikkea mahdollista samaan aikaan:D 





Keskiviikko iltapäivä vietettiinki sit sporttisissa merkeissä kun eka ryntään lenttisharkkoihin ja sieltä suoraan MUN OMAAN amerikkalaisee jalkapallopeliin! Täälä on semmonen ”perinne” että joka vuosi tytöt tekee kaks joukkuetta, seniorit vastaa muut luokat, sit meidän jalkapallojoukkue valmentaa meitä ja sit lopulta pelataa iha niinku muka jotai oltais opittu. Se oli aivan tajuttoman hauskaa, tunsin itteni niin kovaksi jätkäksi, ensin kaikki kokoontuu pieneksi ryhmäksi, kapteeni sanoo mikä kuvio pelataa, sit parit taputukset ja syöttö ja sit mentii:) Meidän kuvioita oli mm. ”Susa sweep, Susa pich, Gracy Sweep, Gracy pich ja The funky chicken” 




No joojoo oli ihan pakko kokeilla!








Noin siitä vähä "Susa sweeppiä" ja sit mentii...



Hmm pojat yrittää miettii että kuinka hemmetissä meille saa selitettyä miten pelataan seuraava kuvio...
Voin kertoa että olivat aika turhautuneita...:D





Torstaina sain vetää mun lappuhaalarit jalkaa ja ruutupaidan päälle ku vuorossa oli ”näytä juntilta” päivä, Redneck day. Täälä lappuhaalareilla on hieman eri merkitys kun sielä Suomessa:D Täälä sut leimataan oikei perus juntiksi jos normaalina päivänä ilmestyt lappuhaalarit päällä kouluun, kun taas Suomessa se on hienoa ja ”muodikasta” vetää semmoset pökät jalkaan. Samalla kun tuossa poseeraan mun junttiasussa nii esittelen julistetta musta, joka on nyt meidän koulun liikuntasalin seinällä:) HOW COOL IS THAT!







Viimein koitti se suuri perjantai päivä johon kaikki sit huipentui. Kaikilla oli päällään maroon and white combination koska ne on meidän koulun värit, ihmiset maalas toistensa naamoja jne. Koulupäivän päätteeksi koko High School kokoontu saliin jossa meidän bändi ja oppilaskunta odotti meitä. Meille oli järjestetty läjäpäin kilpailuja ja ohjelmaa, johon sitten osallistu joka luokka-asteelta aina poika ja tyttö ja vaihtareille päti kans sama sääntö eli minä ja Tobias sit saatiin tanssia tiputanssia koko koulun eessä:D

Siinä aamun pakkaukset, kamat autoon ja prinsessapäivä voi alkaa<3





Siinä sit näytetää esimerkkiä kuinka sitä tanssitaa...

Mukana menossa myös oikeita tipuja<3


15.03 koulun loputttua juoksin täysii mun veljen autoon, haettiin subwaysta leivät mukaa ja sit mut tiputettii kampaajalle 15.45 ja sain syödä vihdoin:D
Kampaajalla meni 45minuuttia joten heti sieltä päästyäni sain taas tapella aikaa vastaan. Meikko päälle, meikit naamaan, parit kuvat jonka jälkeen mut vietiin parkkipaikalle josta alkoi paraati, HUH.

EI OLLUT TÄMÄ.....

...EIKÄ TÄMÄ.....

...NO EI TÄMÄKÄÄ....EIKÄ VIELÄ SEURAAVAKAA!

vaan....

vaan...

VAAN....

TÄMÄ<3







Paraati kulkee koko Cass Cityn läpi, paljon autoja, koristeltuja lavoja ja Homecoming kuninkaalliset osallistuu siihen kuten myös kaikki vaihtarit. Paraati päättyy lopulta jalkapallokentälle missä starttas sit jalkapallopeli joka on niinku se pääasia mihin kaikki huipentuu. Se tunne kun istut sielä auton lavalla ja kaikki ihmiset kattoo sua, hymyilee sulle, huutelee läjäpäin kehuja ja heiluttaa sulle...Aivan uskomaton fiilis. Olin niin innoissani koko illan että sitä ei voi ees sanoin kuvailla.. En pystyny lopettaa hymyilyä <3



Siinä me sisarukset<3
JA host vanhemmat <3



Macy<3








Ja sukunimi on MELKEIN oikein :)







My ladies<3








Amulya<3




Huijasin....onhan meillä Cheeppareita.....:D 

<3





Pelin puoliajalla oli sit meidän aika loistaa, kun vaihto-oppilaat ja homecoming kuninkaalliset esiteltiin yleisölle. Sillä hetkellä tunsin itteni julkkikseksi kun salamavalot vaa räpsyi ympäri stadionia...AH Ja vaikka pihalla oli varmaa -454355621 astetta pakkasta (okei ehkä +10..) ja melkei jäädyin nii oli se vaa sen arvosta!






Kattokaa tuota pientä maailman söpöintä tyttöä!!!!
Homecoming King and Queen 2012 :)

Gracy<3

Ei me oikeesti paleltu..
...no okei ehkä vähän
Puoliajan jälkeen istuttiin takasin meidän paikoille ja kannustettii meidän tiimi pelin loppuun asti jonka jälkeen vaatteiden vaihto ja suunta kohti Homecoming dancejä. Täälä tää disco meininki on aivan niinku toiselta planeetalta verrattuna kotiin. Täälä sen salin kiertämisen sijaan pojatki tanssii kokoajan, se on niin siistiä:D Ja sit välillä tuli tietty musiikki, ihmiset eturivissä näytti tanssiliikkeet ja sit koko sali tanssi samalla lailla samaan tahtiin..Just like in a movies.



Väsyneenä mutta onnellisena pääsin omaan sänkyyn keskiyön paikkeilla, ja 5 tunnin yöunien jälkeen starttasin mun lauantain lähtemällä Michiganin pohjoisosaan lähelle Kanadan rajaa Rotarivaihtareiden kanssa viettämään täydellisen viikonlopun <3
JOSTA kerron seuraavassa postauksessa:)

Can’t stop smiling. Love my life<3

-Susa

20 kommenttia:

  1. waau niin siistin näköstä!!!! jos hyvin nyt käy niin mäki saatan saada kokea tuon vuoden päästä via rotary ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, toivotaan parasta että sun unelma kans toteutuu!!:)

      Poista
  2. sun blogias on superkiva lukee ja kaikki näyttää nii kivalta (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon, teen siis edes jotain oikein! :)

      Poista
  3. So Cool !
    So Beautiful !
    So Fun !
    So Happy for you !
    So Proud of you !
    So Missing you !

    Best wishes !

    Kootti

    VastaaPoista
  4. APUAAAA en kestä, aivan ihana blogi! :) Ihanaa kun postailet ja kerrot näitä juttuja, oon aina ihan innoissani kun sulta tulee uus postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu niin mahtavalta kuulla että tämä mun "projekti" nimeltä blogi miellyttää, kiitti hirmusesti :)

      Poista
  5. oi miten ihana postaus ja varmasti oli kyllä unohtumaton viikko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juulia, oli kyllä semmonen viikko mitä en luultavasti enää ikinä tuu kokemaan!

      Poista
  6. voi oonki jo odottanu tätä postausta! vähä tuo viikko kuulosti mahtavalta ja näytät upeelta tuos mekos :>! -Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooi kiitti:) oli yhtä hullunmyllyä koko viikko mutta SELVISIN hengissä ilman hermoromahduksia sun muita sterssin kaltasia olotiloja :D

      Poista
  7. voi susa,oot ihan älyttömän kaunis!! (:

    VastaaPoista
  8. ah ! tän blogin takii oon alkanu aattelee vaihtovuotta amerikassa. sul on ihana blogi ja oot tajuttoman kaunis ! :D toi mekko on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi aivan yli hieno kuulla että oon saanu semmosen ajatuksen pyörimään päässä että "mitä jos itekkin" !! :)
      Voikiitos paljonpaljon ja oon kyllä tyytyväinen kans tohon mekkolöytöön se oli sopivan yksinkertainen:)

      Poista
  9. Oli varmaaan ihan tajuttoman hauska viikko sulla!! :) Löysin sun blogin just ja aloin heti seurailee. On ihan sika kiva lukee muitten vaihtareitten kokemuksii ku on itekki maailmalla, eri osavaltiossa kyl :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiva! Pitää tsekata sun blogi kanssa, nimittäi tykkään kans lukee että miten muilla menee ympäri amerikkaa! :)

      Poista
  10. sulla on upee mekko ja oot hirmu kaunis:) mutta mun asia koskee oikeestaan sitä, kun itsekkin oon ens syksynä lähdössä vaihtoon, ja mietin mitä siellä voisin harrastaa, suomessa harrastan ratsastusta, mutta se siellä voi olla aika mahdotonta. Riippuu kuitenkin sijoituksestani:). Eli kysymyksenä olis, voiko siellä aloittaa lentopallo harrastuksen ku se kiinnostaisi, tiiän säännöt jne. ja oon välillä pelaillukkin, mutta en osaa sitä mitenkään erikoisemmin, en todelakkaan sillasella tasolla että voisin lähteä mihinkään turnaukseen pelaamaan :-D Täytyykö mun pois sulkea tämä lentopallo ajatus ? :o vai voinko aloittaa jossakin ryhmässä ja olenkin ihan aloittelija vasta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näin aluksi:) ja tuo ratsastus on tosiaan ihan kiinni osavaltiosta ja kaupungista että millaset mahdollisuudet sulla on siihen, mutta jos kirjotat Rotary hakemukseen että harrastat ratsastusta,tykkäät hevosista jne. niin se voi auttaa paljon asiaa:)
      Lentopallon tai ihan minkä tahansa urheilun luultavasti voit täälä alottaa vaikka ei oiskaa minkäälaista kokemusta. Yleensä kouluissa vaihtareiden suhteen on vähän eri säännöt, että vaikka ois kuinka huono niin ainakin pääsee harjotteleen joukkueen kanssa jne vaikka peliaikaa ei saisi.
      Jokasessa koulussa on 2 joukkuetta. V = varsity joukkue on se "menestyvä tiimi" johon pidetään omat try toutsit ja valitaan että ketkä on tarpeeksi hyviä joukkueeseen, ja sitten on JV= junior varsity, johon sitten pääsee ihan kaikki pelaamaan jotka haluaa sitä lajia harrastaa, että yleensä vaihtarit saa sit sielä reenata JA pelata enemmän.
      JOTEN suurella todennäköisyydellä sulla on mahdollisuus alottaa mikä tahansa harrastus, vaikka sulla ei ois mitää hajua siitä. Ne kyllä ottaa sut joukkueeseen aika varmasti ihan sama osaatko mitään vai et, ja peliaika sit riippuu siitä kuinka hyvä oot:)

      Poista