torstai 25. lokakuuta 2012

This is how I roll


Moimoimoi taas pitkästä aikaa:)

Täälä viikot menee hujauksessa ohi kun oon niin uppoutunut koulumaailmaan ja lentopalloon, joka ilta tajuan että taas on suoriuduttu yhestä päivästä. 

Mitään normaalista poikkeavaa ei oikein oo täälä tapahtunut, nyt vihdoin on tullut se normaali arki esiin tääläkin, ja vaikka kuinka hienolta tuo koulu täälä aluksi vaikuttikin niin voin kertoa että enää 4 viikon päästä en ajattele niin, samanlaista puurtamista se tääläkin on vaikka aineet on helpompia. Läksyjä tulee joka päivä ainaki sata sivua (okei ehkä 2 kertaa enemmän ku suomessa..) johon on ollu totuttelemista mutta siihenkin oon nopeesti tottunut että reenien jälkeen kotiuduttuani illat istun kotona läksyjä vääntäen.

Lentopallokausi on täälä lopuillaan,tänään kyyneleiden täyteinen päivä kun on meidän viimeinen kotipeli, ja monelle seniorille se on se viimenen lentopallopeli kotona. nyyh. Lentopallon jälkeen unohdan pallopelit hetkeksi kun alotan voimistelun!! Se on siis mun seuraava laji talvelle, saa nähdä millasii voltteja sielä tuun oppimaan;) Lisäksi nyt lentopallon jälkeen mulla on vidoin aikaa alottaa ne tanssitunnit kaupungin tanssistudiolla, oon niin innoissani<3

Tässä nyt pääasiassa laittelen kuvia mun parista kuluneesta viikosta, mitä oon puuhaillut sun muuta. MULLA ON TÄÄLÄ KAIKKI HYVIN, ei tarvi kenenkään panikoida sielä kotipuolessa mun takia vaikkei mitään oo pitkäään aikaan kuulunutkaa tältä suunnalta.

Ja näääin sain vihdoin poseerata koulubussin kaa!
FRANKENMUTH JA RAPUJUHLAT
Tosiaan pyörähdettiin kaupungissa nimeltä Frankenmuth joka on rakennettu just niinku saksalainen kaupunki, tuli paljon hyvii muistoja mieleen kun jokanen katse minkä heitin nii osu johonkin Saksalaiseen rakennukseen.fudge<3Tää kauppa oli täynnä toinen toisiaan herkullisempia muffineja mutta mä tyydyin vain räpsimään kuvia:)Are you sure they are brothers?Toinen kerta kun simpukkaa maistoin ja ei, ei se vieläkään maistunut hyvälle..


Mulla ja mun veljellä on selvästi samat kiinnostuksen kohteet:
We both love spongebob!

Aamulla ku lähin kouluun:)
7 TUNNIN SHOPPAILUPÄIVÄ DETROITISSA
Paljon tarttu käteen päivän aikana ja viimeset tunnit alko jo käydä voimille kun kaikki muovipussit paino käsissä nii saakelisti. Vaikka oltiin väsyneitä niin oltiin äärimmäisen onnellisia:)


 SHOP!
Oli muute niin hieno leikkikenttä LAPSILLE, oli pakko mennä testaamaan..

Mitennii mua tuijotetaa oudosti....

Mun teepannu on lasittamista vaille valmis...Jos sielä on yksi ilmakupla ja se räjähtää sielä uunissa nii itken..OON KÄYTTÄNY TUOHON NIIN PALJON AIKAA!Siinä on mun puolivalmis catwoman mitä teen kuviksella...

AKROBATIAA
Torstaina meidän koululle tuli ryhmä esiintyyn ja ne teki jotai ihan tajuttomia juttuja...Ne oli kaikki niin notkeita ja lahjakkaita että siinä tuijotin vaa suu auki kunnes totesin mun kavereille että miksen mä osaa tehä noin..

 LAST HOME VOLLEYBALL GAME
tänään tosiaan oli meidän kauden viimenen kotipeli, monet kyyneleet valutettiin kun meidät seniorit kutsuttiin yleisön eteen meidän vanhempien saattelemana, meidät kukitettiin ja saatiin pienet lahjat. Ikimuistonen hetki jossa oli tajuttoman suuri tunnelataus. Rakastan mun lentopallotyttöjä.Tähän loppuun vielä vähän juttua tosta ikävöimisestä..
Koti-ikävä on asia joka on alkanut pikkuhiljaa hiipii munki olotilaan, nimittäin sille ajattelulle nyt on jäänyt paljon enemmän aikaa kun kaikki on ”normalisoitunut” täälä arjessa. Mietin millasta mulla olis sielä kotona, hengata ja nauraa itteni kipeeksi mun kavereiden kaa koulussa, millasta ois nähä mun parhaat kaverit taas, miten hienoo ois mennä koulun jälkeen omaan kotiin omaan sänkyyn ja ottaa siel päikkärit. Vaikka on tajuttoman ikävä kaikkea tuttua, ja mun omaa koti paikkakuntaa (kyllä mulla on oikeasti ikävä Kauhavaa) niin en siitä huolimatta missään vaiheessa oo ajatellut että haluisin kotiin. Näinä hetkinä vaan pitää ajatella tätä maailman hienointa mahdollisuutta minkä oon saanut, saan kokea uskomattomia asioita vuoden sisällä mitä moni muu ei koko elämänsä aikana tule kokemaan /ymmärtämään. Saan tästä niin paljon uutta irti, ja tapa jolla tämän jälkeen katon maailmaa on muuttunut täysin. Vuosi ei loppujenlopuksi ole pitkä aika, vaikka kaikkea kerkeää tapahtuakkin vuodessa. Ihan miten jokainen sen vuoden mieltää, mulle tämä vuosi on samalla pitkä ja samalla lyhyt, kerkeän alottaa elämäni täälä uudessa ympäristössä nauttien uusista kokemuksista sylin täydeltä, mutta tämä vuosi tulee olemaan ohi ennenkä edes tajuan sitä, joten pitää nauttia joka ikisestä hetkestä minkä saan:)

On ikävä mun maailman parasta luokkaa, on ikävä mun parhaita kavereita, poikaystävää, sukulaisia, perhettä, kotia, SAUNAA, ruisleipää, suklaata, omaa sänkyä, omaa huonetta, oman kodin tuoksua, pitkän matikan tunteja,vapaa aikaa....
Onneksi nää kaikki asiat odottaa mua kotona kun täältä lennän takasin, ei ne katoa mihinkään:)
-Susa

16 kommenttia:

 1. sun blogi on niin parhautta!

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia! (: Ja rakastan noita sun hiuksia.. Haluun ite yhtä pitkät ja paksut! Ja sulla on aaivan ihana tyyli! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jaksan vielä raahata sitä kameraa jokapaikassa, muuten jos sen jätän kotiin nii sitte kaduttaa!! Kiitos paljon!! :)

   Poista
 3. älä huoli pitkän matikan tunneista, oon jo yhen nelosen saalistanu tähän mennessä niin voidaan sit opiskella ens vuonna..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3333 Kiitos pelastit tällä informaatiolla mun päivän. Sit yhessä voidaa tapella niiden tehtävien kaa Jennin tukiopetuksessa:)

   Poista
 4. millaista on ollut kun joudut olla erossa poikaystävästäsi? varmaan kova ikävä kokoajan ! miten ootte pitäny yhteyttä jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai se ottaa voimille, mutta sen kanssa oppii elämään:) Pääasiassa latellaan tekstareita sillon ku on aikaa ja sit spostin kautta!

   Poista
 5. Ace,

  What a fine and beautiful blog again ! You totally rule out there. The calculator pic was awesome and so funny !

  Thank you for the blog Ace. Missing you so much. Have fun !!!

  22

  VastaaPoista
 6. Rakastan tätä siu blogii iha älyttömästi !! Ain ku tulee uus postaus ni oon vaa nii innoissani ja hymyilen vaa tyylii koko postauksen ajan:) Muutekii kaikki kuvat on iha sika ihanii ja osaat kirjottaa tosi hyvi ja oot äly nätti jajajja kaikkee, tää on vaa nii ihana blogi:)<3 Itekki tost vaihtovuodest haaveilen jenkeis, ja tää siu blogi saa miut vaa nii innostuneeks, et mite ihmees jaksan oottaa 2 vuotta? ha:D ääääääääääää oikeeest oot ihana vaikken siut tunnekkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina tämmöset kommentit saa mut piristymään niin tajuttomasti:) KIITOS!

   Poista
 7. Oivoi en oo ainoo jolla on oma ihana mies siellä Suomessa odottelemassa :)

  Mites teijän suhde on sujunu tähän mennessä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi joo et ollenkaa:) Meillä ei oo ollu mitään ongelmia tähä mennessä että toimii tää näinki:) Mitenkäs sielä? :)

   Poista
 8. Tottakai sitä tulee koti-ikävä jossain välissä, kun se "toinen elämä" on toisella puolella maapalloa, en usko että kukaan muuta olettaakaan, mutta onneksi suhtaudut siihen noin hyvin! Ja tottahan se on, että ne ihmiset ei sieltä mihinkään katoa ja oot kyllä ihmeellisen kova tsemppaamaan! :) Suakin on ikävä :) -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitti:) ja pakko on yrittää aina painaa joka päivä ja nauttia joka hetkestä koska tää vuosi tulee olemaan ohi ennekä edes tajuan..

   Poista