keskiviikko 19. syyskuuta 2012

So many things to do


Moikkelis

Tämä on lyhyt postaus mun viikonlopusta, ja erityisesti mun reissusta Detroittiin jossa metsästettiin koko päivä Homecoming mekkoa:)

Perjantai illalla mentiin tyttöjen kanssa taas perinteisesti huutamaan meidän Hawksit voittoon jalkapallopelissä, jonka jälkeen hurautettiin jonkun kaverin luo jossa oli iso nuotio jonka ympärillä istui joukko senioreita. Vietettiin rento ilta sielä kunnes nukkumatti heitti hiekat silmiin ja lähetti meidät Karlyn luo, jonka kotona sit yökyläilin:) Aamulla tiukka 7.00 herätys, vaatteet päälle, kamat kasaan, autoon ja kohti naapurikaupunkia lentopalloturnaukseen. Päivä oli äärimmäisen pitkä, pelattiin varmaan 8 peliä sinä päivänä.
Turnaus sai päätköksen klo 6.00 meidän kulta ottelussa, jossa sitten tiukasti jäätiin HOPEALLE mutta oon super ylpeä meidän joukkueesta:) 

Sit takasin Cass Cityyn, menin kaverille suihkuun täysiä ja sit lähettiin tyttöjen kanssa seikkaileman maissipeltoon.

Tämä maissipelto ei ollu mikää perus maissipelto, vaan ensinnäkin se oli aivan älyttömän suuri, maissi kohos kaks päätä mun yläpuolelle eli kun sielä pellossa käveli niin samaistuin  kaikkiin elokuvien nuoriin jotka juoksee maissipelloissa:D 

Mut joo anyway, pellossa oli polkuja, ja kun ilmasta katsoo, niin ne polut muodostaa Gorillan siihen peltoon:D Sielä pellossa on tasan 6 postilaatikkoa, jotka jokasen ryhmän pitää löytää ILMAN karttaa...:D Nää polut menee ihan miten sattuu ja umpikujia oli hirveesti. Eli tää oli niinku labyrintti maissipellossa.

Olin niin innoissani tästä jutusta ja vielä enemmän liekeissä kun päästiin alottamaan postilaatikkojen etsintä. Ja tosiaan kaikki tämä tapahtui kello yheksän illalla, eli sielä oli säkkipimeää..Ainut valo oli meidän taskulamppu. Pelkäsin sielä ihan sikana ku muka kuultiin aina kaikkia ääniä, ja lopulta meidän laatikkojen etsintä vaihtu siihen että piilouduttiin maissien sekaan ja odotettiin että osa tytöistä menee ohi jonka jälkee tartutaa niihin tai aletaa kiljuun tjsp:D
Siitä seuras lisää kiljuntaa ja päätöntä juoksua polkuja pitkin:D
Kello 23.00 päästiin ulos sieltä pellosta tyytyväisinä siitä että löydettiin 2 postilaatikkoa!
Oli huippu ilta ja parasta seuraa..Ainutlaatunen kokemus:)


Siinä se pelto on ylhäältä päin...

Pelto oli täynnä tämmösiä kylttejä jotka niinku "auko päätä" epätoivosille nuorille:D Sielä oli myös feikki postilaatikoita jotka murskas meidän ryhmän viimestkin toiveet löytää kaikki 6 oikeeta laatikkoa..Sunnuntainakaan en saanut nukkua pitkälle iltapäivään mutta se ei paljoa mua haitannut kun kyse oli Homecoming shoppailusta<3 Käynnistettii auto ja oltiin 12 aikaan Detroitissa. Host äiti pysäytti auton jonkun ostoskeskuksen pihaan ja kun astuin autosta ulos niin nenän edessä on kyltti ” Welcome to Great Lakes Crossing Outlet Mall, the largest outlet mall in Michigan!”
Ja voin kertoa että se oli valtava...niinku jos halusit vierailla sen ostoskeskuksen toisessa päässä olevissa liikkeissä niin paras vaihtoehto oli ajaa sinne päähän.. Mä osasin hienosti hillitä itseni ja keskittyä vain ja ainoastaan mekon hankintaan, mutta ne liikkeet ehkä vähän autto siinä mun hillitsemisessä nimittäin nää pukuliikkeet täälä on taivaallisia...Niinku jos oisin miljonääri nii mun kaapista löytyis joka ikinen niistä:D


vähä huvipuiston palastaki tuola perällä ja sillei..
Tosiaan sinä päivänä oli minä ja pari muuta ettimässä mekkoa joten jono oli sit kaupan ovelle asti...siinä jonotettiin 45 minuuttia :)

Tämmöstä siis sielä, ostin 2 mekkoa tuosta kaupasta, mutta valitettavasti joudutte oottamaan vielä viikon ennenkä paljastan minkälaisen mekon puen päälle Homecomingiin:) 


Kirjottelen taas viikon päästä:)
-Susa

10 kommenttia:

 1. aaaaaaaaaaaaah mullekki kelpais !

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja tykkäsin kun kuvia oli paljon (: Sun elämä kuulostaa tosi mielenkiintoselta siellä (itselläkin haaveena päästä vaihtariks USA:n mutta haaveeks taitaa jäädä) ja tykkään lukea sun tekstiä (:

  Sait uuden lukijan!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti!! Ja muista että jos vaihtari vuosi ei nyt toteudu niin sulla on aina mahdollisuus lähteä myöhemminkin opiskelemaan tänne vuodeksi vaikka jonkun yliopiston kautta jne:)

   Poista
 3. Aaa mekkotaivas!! Tää sun blogi on ihan huippu, ite oon kans menos rotareiden kautta vaihariks USAan ens vuonna, niin ihana lukee näitä juttuja!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hehee olin niinku pieni tyttö karkkikaupassa ku näin kaikki mekot tuola, hymy oli korvissa:D Teet yhden elämäs parhaista valinnoista ja se vuosi tulee olemaan sulle ikimuistonen:)

   Poista
 4. noi mekot... varsinki toi viimenen on ihan unelma !♥ muutenki tykkään sun blogista ja postauksista, ne on aina selkeitä ja tosi paljon kuvia ja kirjotat hyvin ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh hyvä, siihen pyrin että miellytän mun lukijoita!:) Ja joo ihailin sitä kans kauan kunnes katoin hintalappua ja totesin että oikeastaan se mekko on aika ruma, en mä sitä halua....:D Tais johtua hinnasta..:D

   Poista
 5. Käyttääkö siellä ihmiset vieläki leveälahkeisia housuja? o_O Pisti silmään tosta yhdestä kuvasta. Mihin tyyliin ihmiset siellä pukeutuu, ihan normaalisti niinku Suomessaki vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllävain:D Tai jotkut pukeutuu leveälahkeisiin housuihin, glitterivöihin ja t- paitaan + lenkkareihin, mutta toiset sitten käyttää ihan semmosia "kansainvälisiä" vaatteita ja pukeutuu niinkun suurin osa Suomalaisita:)

   Poista