perjantai 6. heinäkuuta 2012

Busy holiday

Heippa vaan täältä auringonpalvojalta!
Aurinko paistaa ja lämpömittari kurkottelee toiveekkaasti sinne kolmenymmenen plus asteen tuntumiin, tältä sen kesän pitääkin tuntua<3 Ei huolen häivää ja niin edespäin...Ei mene ihan mun kesäloma noin, nimittäin kaiken näköstä pientä ja isoa puuhaa riittää loputtomiin tällä vaihtari rintamalla.

Viimeviikon puollella pääsin kipaisemaan postiin ja noutamaan ihanan ja uuden meren sinisen Rotary takkini! Peilaillessani sitten sitä jakkua tajusin ettei se nyt hassumpi ole, ei se nyt aivan täydellisesti istu mutta kyllä mieluusti vedän tuon pusakan niskaan kun lento lähtee Helsingistä.

Siinä se on komeudessaan!
 (olen pahoillani en jaksanut heittää sitä päälleni)


Takkiini liittyen tuleekin ensimmäinen urakointi, nimittäin pinssit. Haluan itse värkätä pinssejä jotka muistuttavat Suomea. Sitten saan niitä muiden vaihtareiden kanssa vaihdella ja vuoden lopuksi sitten toivottavasti mun takki pullottaa eri maiden pinsseistä sun muista muistojutuista, ja toivottavasti saan luovutettua Muumi- ja Angry  Birds pinssejäni sitten maailman eri kolkkiin! Tarvin kyllä paljon enemmän vielä pinssimateriaalia mutta tuossa riittää ainakin hetkeksi tekemistä!
Siinä komeilee rotary pinssi!
Sydämeen ajattelin kirjoittaa oman etunimen ja maan, niin nekin sit kelpaa annettaviksi:)


SITTEN pääsin piipahtamaan töiden lomasta myös Helsingissä kun mulla oli viisumihaastattelu Suurlähetystössä. Aika oli aamulla siinä puoli kymmenen aikaan ja olin jo jännäämässä siinä oven takana tuntia aikaisemmin kello kourassa..Ai mitenniin jännitti? Mulla oli messissä mieletön paperinivaska siltä varalta että" jos nyt sittenkin tarvin" mutta niinhän siinä sitten kävi että kun haastattelusta tulin niin omistin vain neljä paperia kevyemmmän kansion...
Meitä vaihtareita valmisteltiin siihen että lähetystössä pitää naama pysyä peruslukemilla ja vakaviin kysymyksiin vastataan vakavasti, siitä johtui siis pienoinen jännitykseni. Kuitenkin kun mut otettiin haastatteluun niin se mies joka mua haastatteli, naureskeli siinä vaan, hymyili mulle ja sit kysy pari kolme kysymystä liittyen mun perheeseen ja osavaltioon. That's it. Haastattelu kesti siis n.2 minuuttia mutta sielä lähetystössä sain muuten odotellakkin sen 45 minsaa. Mutta jokatapauksessa nyt sekin asia on pois alta ja oon kohta USAn viisumin omistaja :)
Haastattelu tehtiin englanniksi ja oli tosi kiva päästä taas pitkästä aikaa käyttämään enkun kieltä, sitä kun nyt sitten höpöttelen kuitenkin koko ens vuoden!

Projekti 2 omaa pienen alustetun työn, mutta on kyllä niin mahdottoman kesken. Eli Power Point esitelmä itsestä, perheestä, harrastuksista, elämästä yleensä ja Suomesta. Siinä on tämän kuun urakka jota en millään saa aloitettua.. EIKÄ OLE HELPPO HOMMA, on nimittäin niin hirmu haastavaa tehdä esitelmä Suomesta, kun ei tiedä mitä "ei suomalaiset" haluaa tietää..Mutta kyllä mä vielä sen saan kasaan, onhan tässä vielä aikaa..

Tässä kun oon viettänyt "kesälomaa" (ei tunnu lomalta kun saa herätä joka aamu viideltä töihin), ja hengaillut kavereiden kanssa niin kyllä se ikävä ajatus aina hiipii mieleen, että en nää näitä tärkeitä ihmisiä vuoteen. Se on ehkä yks rankimmista asioista tässä lähdössä. Tai ainakin mulle on koska rakastan mun kavereita, ne on parhaita:) Onneksi tämä nykyteknologia mahdollistaa loistavasti yhteydenpidon vaikka majailisi maailman toisella puolella. Ja luulempa niin, ettei ne tosiystävät täältä mihinkään vuodessa katoa, niin ainakin toivon:)

Nyt läksin heittämään talviturkkini! Joo oon nolo...jo heinäkuu ja meikä ei oo uskaltautunut ees uimaan mutta nyt siihen tulee muutos, jopa flunssan uhalla!
Enjoy the summer<3


Käytiin piipahtamassa perheen kanssa Dubaissa.
Käytiin mm. maailman korkeimmassa rakennuksessa...

...ja heittelemässä haita. Normi päivä-Susa
3 kommenttia:

 1. poistaisitpa vähä useemmin kun tää sun blogi on tosi hyvä :) mitä varte rotaryn kautta saadaan tollanen takki? suunnittelen itekki rotaryn kautta vaihtoon lähtöä ja onneksi löysin tän sun blogin niin näkis vähä millasta se on :D postaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo nyt tää postaus tahti on aika hidas, kun vaihtari rintamalla täälä kotimaassa vielä oleskellessa ei kamalasti tapahdu ja kuitenkin haluan pitää tän vaan vaihtariblogina! Mutta I promise että kun sinne pääsen niin postaan varmasti useammin kun sitä kerrottavaakin sit on :)
   Rotary takki nyt on semmonen "yhteinen juttu" kaikille rotareille, siihen saa kerätä muistoksi pinssejä vaihtareilta ympari maapalloa, ja sit me kaikki rotarivaihtarit näytetään yhtenäisiltä. Kun seikkaillaan nykin isolla kentällä niin meidän saattajat ei yksinkertasesti pysty hukkaamaan meitä kun näkyy vaan paljon sinisiä takkeja:)

   Poista
 2. Ooihh Dubai ihana ... oli vrm ihana loma ::D btw ihana blogi ...

  VastaaPoista