sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Year of experiences

Hi again!

Nyt se todellisuus iskee vasten kasvoja kun törmää kalenteriin jossa kahden viikon päähän on ympyröity/ korostettu nuolilla / kirjoitettu kaikilla mahdollisilla neonväreillä se kuuluisa 6.8 eli lähtöpäivä. Se tunne kun törmään tuttuihin ihmisiin, niiden halauksiin, hyvän matkan toivotuksiin sekä tokaisuihin "vuoden päästä nähdään"...Wou.
Luultavasti mun lähtöpäivää edeltävän viikon teemana on Caos week tai Waterfall week....Nimesin sen ite semmoseksi koska se nyt kuvaa aika hyvin sitä viikkoa jo näin ennaltakäsin. Se on viikko jolloin tulee itkettyä ittensä ihan kuiviin, kun joutuu sanomaan liian monelle hyvästit vuodeksi ja kun matkalaukkuun yrittää tunkea epätoivoisesti vuoden tavarat painorajana vaivaiset 23 kiloa...

Kuitenkaan tätä vuotta en jättäisi mistään hinnasta väliin nyt kun oon siihen saanut mahdollisuuden... Mahdollisuuden oppia sujuva englanti.
Mahdollisuuden tutustua mahtaviin persooniin ympäri maailmaa ja saada elinikäisiä ystäviä.
Mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin ja oppia elämästä taas niin paljon enemmän.
Mahdollisuuden kokea aito amerikkalainen High School
JA
Mahdollisuuden olla isosisko uudessa perheessä :)
Ah.En malta odottaa... 

Isä tuli reissusta paripäivää sitten himbeen, ja toi mulle maailman parhaimman tuliaisen ikinä!
Vermeet on nyt sit valmiina käyttöön Detroit Tigerssien baseball peliä varten. GO TIGERS!
There's my shirt in action!
Tämä paita kuuluu siis lyöjäkunungas Miguel Cabreralle joka on tehny semmoset 300 homerunia...ihan ok tyyppi tää Cabrera..

Sitten baseballista vähemmän urheilullisiin suorituksiin!!
Nimittäin sain yhden projekteistani päätökseen vihdoin ja viimein ja nyt mun pöydällä komeilee150 pinssiä valmiina käyttöön:) 

Eli tosiaan nuo pienissä muovipusseissa olevat Rotary pinssit oli ihan ostettuja, ja niitä oli 50 kappaletta, samoin kuin muumi pinssit oli ostettuja. Muuten sitten oon väsännyt 90 pinssiä tee se itse tyylillä ja oon tosi ylpee itestäni kun ne onnistu noinki hyvin :D
Takana on siis ihan vain semmoinen hakaneulaysteemi jossa oli valmiiksi semmonen suorakaiteen muotoinen metallipala mihin sai vain tiputella pikaliimaa ja sit lyödä se tuohon kontaktimuovilla päällystetyn kuvan taakse :)Tässä nyt ollu kivasti aikaa miettiä mitkä asiat on ihan MUST TO DO sen vuoden aikana tuon kaiken yllämainitseman lisäksi.Kaikista ei millään voi tehdä listaa, mutta mieleen tulee muutamia juttuja joita on aina halunnut kokeilla. Kokemuksia ei voi olla koskaan liikaa, ja aion ottaa kaikki kokemukset tästä vuodesta irti
Sen sitten joku onnellinen löytää jostain päin Amerikkaa, siinäpähän sitten ihmettelee tätä suomenkielistä mongerrusta ja ihmettelee mitä kieltä se on:)


as alwaysTämä on ihan pakko kokea!

Michiganin järvet on niin suuret että surffaus sielä on mahdollista,joten ainakin
 on pakko päästä koittamaan kuinka tuo surffaaminen onnistuu meikäläiseltä vai onnistuuko ollenkaan..:D


Eipä mulla tälläkertaa muuta, pakkaustunnelmista, tuliaisista ja mahdollisista läksiäisistä postaan sitten luultavasti seuraavan kerran... ja luultavasti vuodatan tänne viimehetken fiiliksiä ja ajatuksia mun breakdownista ennen lähtöä XD

Only 14 days to go.
New York are you ready for me? 

-Susa
23 kommenttia:

 1. go for a run in central park.... mä oon mukana!! eikä siihen oo ku 2,5 viikkoa!
  mistä ostit noita pinssipohjia? mulla on noita samanlaisia sydämiä ku sulla mutta valkosia ja ajattelin niihin maalata/piirtää jollain suomenlipun ristin :D tässähän loppuu aika! ja tuo waterfall week on kyllä aika täydellinen kuvaus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo tervetuloo lenkkiseuraksi;) Ja apua mä kuolen tähän paniikkiin ku päivät vaa vähenee..Justhan niitä päiviä oli vielä 90 jäljellä!!! Pinssipohjat ostin sjoelta, sielä on semmonen askarteluliike nii sieltä:) Ite kans tein eilen pari semmosta sydänsysteemiä kun äippä toi kans niitä valkosia! Toi askartelu oli kyl mukavaa, tuntu ku olis ollu taas Susa 5v XD
   Ja tuo vesiputous kuvastaa varmasti hyvin kaikkien vaihtareiden tunteita siinä vipalla viikolla... Ootko hommannu tuliaisia jo sun perheelle kui paljon? :)

   Poista
  2. niiimpä!! okei, toivottavasti löydän sen :D uskon kyllä sen, on tää melko sekavaa... no en vielä yhtään! jotain muumia ja suomikamaa ja marimekkoa... ei tiä ja paljo niihin kulutetaan rahaa :D

   Poista
 2. ai pelaatko sie pesäpalloa vai muutenvaa kiinnostunu baseballista ym? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä on nyt 9 vuotta tullu pelattua pesistä, että luultavasti tuo baseball on yhtä lähellä sydäntä kun tää meidän omalaatuinen laji :)

   Poista
  2. missäpäin sie pelailet? :O nimittäin täällä yks pesäpalloija kanssa!

   Poista
  3. Seinäjoella nyt pari viimesintä kautta oon ollu:)
   Missäs päin sä pelaat? :) Hyvän lajin oot valinnu!!!!

   Poista
  4. Mie pelaan Joensuussa, B-ikäsissä :)

   Poista
 3. aa iha outoa et ku ma tuun taalta just tollo kotii nii sa lahet! :o mutta ihan huippua vuotta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniimpä....HIRVEETÄ!! Toivottavasti sun kesä on ollu onnistunu, oot kokenu sielä varmasti niin paljon kaikkee uutta ja hienoa:)
   Mä yritän selviytyä kunnialla tuosta tulevasta vuodesta,ja vuoden päästä sit nähään :)

   Poista
 4. jännää, sattumalta aloin lukee tätä blogii, meil on sama lähtöpäivä. itsekkin menen puoleks vuotta jenkkeihin, Kansasin osavaltioon vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit vähä kiva, mitä kautta oot menossa kun meet puoleksi vuodeksi?:)

   Poista
 5. Yehaaa, can't wait että päästään shoppailemaan! Se meijän manhattanin hotelli on 5min kävelymatkan päässä victoria secretiltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voiiii vitsit en jaksa oottaa että päästää heti tsekkaamaan nykin meininki!!

   Poista
 6. aijotko postailla sitten siellä amerikassakin? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki, siks alotin pitämään blogia että saan itelleni tästä hienon muiston mun vuodesta, ja että kaikki jotka haluaa lukea miten sielä pärjäilen ja millasta elämää elän niin voi täältä sit käydä lukemassa:)

   Poista
 7. Voi vitsi sä lähet pian, enkä oo nähny sua kesällä vielä ollenkaa! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! ja päivätki vaa loppuu kesken..:/

   Poista
 8. Oon kans iet lähössä vaihtoon envuonna musta tuntuu jo nyt välillä että miten osaan sanoo hyvästit kaikkille rakkaille! Voin vaan kuvitella kun se aika tulee oikeestiii. Mut toisaalta vaihtovuosi tulee oleen taatusi kaikkien kyynelten ja paperihommien arvosta<3 Hyvää matkaa ja onnee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uskon kans että ollaan tehty oikea valinta ku ollaan tartuttu tähän mahollisuuteen kokea uskomaton ja ainutkertanen vuosi :) Hyvästit ei ikinä oo helppoja tai mieluisia ja luultavasti itken niinku pikkulapsi, mutta seki kuuluu tähän ja eihän me vaihtarit olla kuitenkaa poissa kun vaa vuosi:) Kiitti kovasti, yritän ottaa tästä kaiken irti:) Mihin päin sä oot menossa ensvuonna?

   Poista