perjantai 29. maaliskuuta 2013

Shine bright like a diamond


Heippa!
Kevät on selvästi tulossa jossain lähi tulevaisuudessa koska lumet on lähteny ja nurmikko loistaa! Tuuli tekee säästä kylmän vielä, mutta eikohän sekin aikanaan hellitä ja kohta saadaan nauttia lämmöstä täällä suunnalla!

Aika on hurahtanut takoessa softballia harkoissa ja päivitellessä kaikkia näitä eroja siihen omaan tuttuun pesäpalloon verrattuna…. Tunnen itteni niin tyhmäksi mutta oh well, kyllä mä vielä joku päivä pääsen säännöistä ja merkeistä jyvälle!! Eka peli ois pitäny olla tällä viikolla ennen spring breakia, mutta sää oli eri mieltä joten pelit sit peruttiin. Tänään päästiin reenaamaan ekaa kertaa ulos oikealle softball kentälle ja ai että olin haljeta onnesta. Joo tiedän ei oo mikään iso asia, MUTTA siinä taas yks asia toteutumassa mistä oon haaveillu:) ah<3

My lovely ladies<3



Viikonloppuna saatiin nauttia pikku softball- pelaajista, kun meidän Varsity tiimi järjesti semmosen tapahtuman, jossa opetettiin ja annettiin näille tähden aluilla vinkkejä kuinka olla parempi pelaaja:) Isot rapylät kädessä ne siellä juoksi hymyssä suin, ei voi olla mitään sen sulosempaa..:)


Mitäs me siskokset, tässä vähän reenaillaan :)


Viimeviikko oli yks hujaus meikäläsen aikatauluun kattoessa, mutta ei se paljoa huolettanut, odotin vaan niin kovasti torstaita..:) Softball joukkue kuvat otettiin sinä päivänä, ja joo sekin oli kivaa, nyt on taas pärstä lehdessä: D


<3 

Dream team :)


Filmaamisen jälkeen supernopea vaatteiden vaihto ja juosten autoa kohti, ei se Rihanna ketään siellä odota!!
Oli jotain niin epätodellista / amerikkalaista kun vaa olla ja voi kun lyötiin persustat penkkiin Joe Louis areenan katsomoon kello 19.30. Konsertti oli loppuunmyyty, areena oli täynnä huutavia ihmisiä ja mikä hienointa: KUKAAN ei istunut Rihannan keikan aikana, vaan kaikki fiilisteli, tanssi ja laulo mukana. Siinä on oikea tunnelma! Suomessa kun menee konserttiin niin siellä on ehkä 20 ihmistä jotka uskaltautuu ylös penkeistään. 

Siellä sitten kiljuttiin ja laulettiin ja fiilisteltiin muiden ihmisten seassa lemppari artistin kanssa, oli hieno ilta:) Tosin olin kotona kolmelta yöllä ja host äiti pakotti mut menemään seuraavana päivänä kouluun joten voitte kuvitella miten hehkeänä olin:)



















Kerkesin myös muuttaa viimeviikolla viimeseen host perheeseeni, joka on ehkä parhain ikinä…
He asuvat keskustassa omakotitalossa sekä omistavat kivan pihan uima-altaalla varustettuna;) Kuvia seuraavassa postauksessa!!
Tässä nyt oli pikapika päivitys mitä mulle kuuluu ja mitä on tullu taas puuhalitua! Nyt kun on koeviikko nätisti jätetty taakse A rivin kera, on hyvä lähteä viettämään Spring Breakkia Floridan tuntumaan, nimittäin pääsen Georgiaan Tybee Islandille mun host perheen kanssa koko viikoksi <3 
Rusketus ja hiekkarannat, here I come;)

Hyvää pääsiäistä sinne<3












-Susa

16 kommenttia:

  1. Voivitsi, ihanaa <3! Ite olin Adam Lambertin keikalla täällä suomessa 22.3 ja oli ihan SIKA MAHTAVAA :D Tosin siellä oli pari semmostaki ketkä vaa istu, mut mä en todellakaan pystyny pitämään persettäni penkissä. Lähellä oli etten tippunu Hartwalin yläkatsomosta etummaisten niskaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo kyllä kaikki tuommoset keikat on vaa nii ainutlaatusia:)

      Poista
  2. Sun hiukset on aivan ihanat!!<3 miten sää saat niistä noin tuuheat ja täydelliset??:) ja onko teidän kokeet vaikeita että luitko koeviikolla kokeisiin vai saitko nuo A:t ihan helposti?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitän:D Emmätiedä miten ne on tommoset.... Enkä lukenu senttiäkää mihinkää kokeisiin. En edes ottanu kirjoja kotiin....:D

      Poista
  3. Ace,

    Be aware of gators...

    Have nice trip at Savannah !

    22

    VastaaPoista
  4. Voi että! Mä oon ollu niin innoissani ku oon viimesen viikon aikana alottanu sun blogia lukemaan ja lukenut tän varmaan oikeasti kolme kertaa alusta loppuun! Itsekin tosiaan Kauhavalta oon ja jotenkin tuntu hassulta kun löysi saman paikkakuntalaisen blogin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi kiva kuulla että on nämä mun löpinät kiinnostanu!! :) Ja aivan varmasti, Kauhava kun ei nii hirveän suuri paikka ole:D

      Poista
  5. Heii susa, voisitko harkita tekeväs videopostausta esim. kavereittes kanssa tänne blogiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossa nyt oon heittäny itteni kameran eteen seuraavassa postauksessa, tosin kavereitani en mukaan sekottanu:D

      Poista
  6. oks sulla korkkarit jalas tuolla keikalla? :D sulla on aivan ihana blogi ja noi hiukset <3 mite saat niistä noin tuuheet ja täydelliset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä oli! Ajattelin uhrata jalkani sen takia että jos on pitkä ihminen edessä, nii ei hätää, näämpähän sitte ainaki kunnolla ;)
      Kiitoskiitos:) En todellakaan tiedä miks ne on tämmöset:D Ja ei, ei oikein aina tunnu että ne olis täydelliset:D

      Poista
  7. Hei ku oot rotaryjen kautta vaihdossa niin kiinnostais tietää paljon toi vaihtovuos tuli maksamaan ilman käyttö rahoja oisin tosi kiitollinen jos vastaisit !! sul on ihana blogi ja tooosi kivat hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööö se riippuu eniten siitä paljonko sun lennot tulee maksamaan. Nimittäin Rotareiden kautta kun menee niin ainut mitä maksat/mistä se hinta koostuu on sun viisumi, tietty vakuutukset, rokotukset ja lennot.... Että jos löytää halvat lennot nii ei tule kalliiksi ollenkaan:) Mun vuosi luultavasti rotarien kautta maksoi jotain 3000-4000 euron välillä:) Nii ja sit rotarit antaa sulle minimissään 60 dollaria kuukaudessa:)

      Poista
  8. vautsi sun tukka on ihan superi!!!

    VastaaPoista