lauantai 9. maaliskuuta 2013

Weeks fly by..Way too fastMooooi!!

Alottelin mun postausta perjantaina koulussa ja sitte se vähän unohtu... Istun tunnilla kuunnellen kun opettaja höpisee Boylen laista samalla kun piirtelee kaavoja taululle! Ite oon tässä nyt vartin istunu tavarat nätisti pinottuna pöydän kulmalle… Mulla loppu tekeminen kesken nii ajattelin sitten hyödyntää aikani ja päivitellä taas kuulumisia tänne!

Spirit week
Tosiaan Snowcoming pippalot peruuntu, koska tuli liikaa lunta ja koulut oli sit suljettu… Meidän rehtori nerona meni siirtämään prinsessapäivän seuraavalle perjantaille, joka sopivasti sattui olemaan mun jääkiekko perjantai! Eihän mulla ikinä muulloin oo mitään peruuttamattomia suunnitelmia perjantaille, kun just sinä perjantaina…
Tuliterat korot ja mekko odottaa nyt seuraavaa juhlaansa mun vaatekomeron pohjalla! NOH ei voi mitään!! Ja kyllä jäi kaikki snowcomingit kovaa kakkoseksi, kun vietin perjantaini Selännettä piirittäessä! So worth it.

Kuitenkin kaikesta sähläämisestä viis, meillä se spirit viikko kerkes olla, joten sain panostaa kunnolla teemapäiviin ja raahata mun kuussataa kilosta kameraa taas koulussa:) 

Maanantai: Ugly Sweater Day
Olin sillei että NO mita ihmettä, mistä mä nyt ruman paidan revin!? Enkai mä nyt tänne asti oo mitään rumia vaatteita kiikuttanu, kun matkalaukkuun mahtu tasan se 23 kiloa.
Minä ja mun sisko sitte pohdittii että mistä me siihen hätään keksittäis jotain… Loistavan idean saattelemana löydettiin ittemme Walmartista seuraavana iltana. (sama asia kun halpa kauppa). Minä sitte suoraan suunnistin ale rekille, josta löysin meille identtiset 3XL flanelli paidat lumihiutale-kuviolla varustettuina hintaan 2$ !
NÄÄTKÖ ÄITI, osaan mä olla hyväkin ALE shoppailija!!
Aamulla heitettiin teltat päälle ja raahauduttiin kouluun.
Mulla ja Lizilla oli sekä Twin Day että Ugly Sweater Day :)


Tiistai: Band shirt day
Ajattelin ostavani lasten osastolta Justin bieber t-paidan kimalluksilla ja sydämillä koristeltuna, en tiedä mitä sille idealle sitten loppujenlopuksi tapahtu….Tästä päivästä mulla ei oo ees kuvia kun kauheen moni ei pukeutunu!

Keskiviikko: Stop Light Day
Tää oli ehkä hauskin päivä! Kaikki siis pukeutu oman siviilisäätynsä mukaisesti kouluun, eli punasta puki varatut, vihreeta sinkut ja keltasta semmoset joilla oli monimutkainen suhde.. Ehkä lemppari tyypit oli just näitä, jotka heitti kaikki kolme väriä päälleen:D Siinäpä sitten porukalla aina pohdittiin että onkohan se sinkku vai varattu..
Torstai: Throwback To The 80’s 
Isot yläosat, tiukat legginssit ja isot hiukset. JEP yritin parhaani mukaan sulautua 80-luvun hiusmuotiin, mutta mun hiukset oli vähän liian pitkät siihen hommaan.. 

Mun tytöt:)

kuvistunnilta!!Perjantai: Spirit Day
Koulun värit eli siis maroon ja white oli värikoodina. Siinä taas oikein nähdään miten tärkeä se school spirit Amerikkalaisille nuorille onkaan. Kaikki odotti päivän viimesia tunteja, koska sillon ahtaudutaan koko koulun voimin saliin, jossa pidetään Pride assembly. Oppilaskunta on järjestanyt sitä varten kaiken mailman kisoja, joihin sitte oppilaat saa osallistua ja ai että tuli taas naurettua vatsikset kipeiksi!Korispeliä varten sophtmoret, juniorit ja seniorit värkkäs julisteen pelaajista:)


Twisteriä sinapin, ketsupin, kermavaahdon ja muun ällötysten säestämänä!!!


"etsi 5 gummy wormia jauhokulhosta suulla"

Sokko korista!!
Homecoming viikollahan tytöille järjestettiin Powder Puff-peli, eli sillon saatiin pelata amerikkalaista jalkapalloa tyttöjen kesken. Nyt Snowcoming viikolla oli poikien vuoro vetää polvisuojat jalkaan ja nostaa verkot ylös Aftershave- peliä varten!!:D Nyt siis jokaisen luokka asteen pojat otti mittaa toisistaan pelaten lentopalloa!!! Oli kyllä niin viihdyttävää katsottavaa!!


SENIORIT

kaikki ihan sekasin..

JUNIORIT 

Niinku me...:)


Huomatkaa nimet selässä....
Viikonlopun viettoa
Kerettiin myös tehä viikonloppu retki tyttöjen kaa vesipuistoon ja kelkkailemaan!!:) Ihanat ihmiset ja parin tunnin yönuet kertoo siitä miten onnistunu viikonloppu meillä siellä oli:) Pelleiltii vesipuistossa, mentiin syömään, naurettiin yö myöhään, vedettiin volteilla pulkkamäkeä alas ja luisteltiin:)<33


Pikku pulkkamäki Jep...Melkein näin jotain.

LUISTELUKISA

Lempparit<3

Skiing trip
Pari viikonloppua takaperin sain puhelinsoiton, ja langan päässä oli mun kolmannen host perheen äiti!! 
Se kysy jos vaikka haluaisin lähteä niiden kanssa pohjosempaan laskettelemaan. Muutto tapahtuu vasta joskus hutikuun alussa, mutta oli tosi kiva nähdä ja tutustua siihen tulevaan perheeseen jo etukäteen.
Perheessä on kaksi aivan ihanaa pientä tyttöä, jotka molemmat on paaljon nuorempia kun minä:) Nyt kun oon saanut koettua minkälaista on saada pikkuveljiä ja samanikäinen sisko, saan leikkiä loppuvuoden isosiskoa kahdelle pienelle prinsessalle.
Kamat heitettiin auton perälle perjantai iltana, jonka jälkeen meitä odotti kolmen tunnin ajomatka. Suurimman osan ajasta nukuin poski liimautuneena auton ikkunaan. Treetops oli tämän ski resortin nimi, joka sijaitsee Gaylordissa. Hotellista saatiin iso perhe huone ja tietty vapaus käyttää pientä Spata, joka hotellin yläkerrassa sijaitsi.

Aamulla aikanen herätys, vaatteet puoliunessa niskaan, ja ennen kun mitään kerkesin tajuta nii istuin jo hiihtohisissä panikoiden. Täällä kun hiihtohisseissä ei oo sitä juttua mikä tulee sieltä ylhäältä ihmisten syliin esteeksi tipahtamiselle. Oli vähän turvaton olo..
Koko perhe osas lasketella tosi hyvin, ja ai että on maailman sulosin näky kun tämä nuorimmainen leidi tulee täysiä mäkeä alas, polvet koukussa, sauvat kainaloissa ja takapuoli kohti taivasta <3
Pääsin vihdoin laskettelemaan edes kerran talle talvea, mistä nyt vieläkin jaksan nauttia. Kyllä vaan tämmösiä pieniä, itsestäänselviä asoita oppii arvostamaan kun täällä asustelee. Suomessa tämä nyt olis mahdollista toteuttaa vaikka joka päivä talvella, mutta täällä nyt laskettelevien nuorien prosenntti on todella pieni..
Oli kylmä...En menny.
Mitäs me tytöt:)


Lisää kuvateksti
Softball
Urheilun parissa kun mennään niin seuraavaksi voisin ilmotella mun kevät kauden urheilulajista joka on softball!! Eli meidän ”epäviralliset” reenit alkoi pari viikkoa takaperin, jolloin tapasin mun valmentajan. Suurinpiirtein kaikki joukkueen tytöt tunnen paremmin tai huonommin, suurinosa on mun lentopallokavereita. Ekoihin harkkoihin raahasin läppärini mukaan, löin sen pydälle ja laitoin meidän pesisjoukkueen viimekauden pelin käyntiin, ja komensin mun valmentajan ihmettelemään meidän pesäpalloa. Tää nyt oli ainut tapa millä edes jotenkin sain ne ymmärtämään ettei se meidän pesäpallo eroa vain vähän...Se eroaa aika paljon. ( Oli muuten meikäläisellä tippa linssissä kun tää peli mitä katottiin oli meidän leiriottelun kultapeli..Huokaus. On ikävä teitä tytöt..)
Miljoonien kysymyksien saattelemana pääsin lopulta mailan varteen. Ensiksi lyötiin tolpan nokasta palloa (…..) ja valmentaja oli ihmeissään kun joka kerta osuin siihen palloon….. Joo oon mä sentään jotain oppinut sen 9 vuoden aikana. Tässä vähän listaa asioista, jotka erottaa pesiksen ja softballin..


1. Siihen asti meni siis harkat hyvin, kunnes tuli ilmi, että strike zone ( alue mihin se syöttö voi nyt tulla ) on polvien ja hartioiden välinen alue…. Pesäpallossa kun nyt sai vaan lyödä siitä hartian korkuudelta...Nyt pitäis sitte opetella huitomaan polvien kohdalta samalla ku pallo tulee kuuttasataa kohti. HUOKAUS. Ei oo helppo mennä muuttamaan tuommosia rutiineja, voin kertoa.

2. Se fakta, etten voi ottaa mitään askelia mihinkään suuntaan, vaan pitää möllöttää siinä paikallaan napa kohti syöttölautasta, ja sitten vaan kiertää yläkroppaa niin että näkee sen pallon. Eli seison siis sivuttain syöttäjää kohden. 

3. Jos joku uskaltaa väittää että softballin lyöminen on helppoa nii saa samantie mennä kokeilemaan ite! Periaatteessahan se on helpompaa, koska kun lyö, niin lyöjällä on monta hetkeä, jolloin se pallo voi siihen mailaan osua, kunhan vaan se maila on täydellisesti sillä lyönti hetkellä pallon takana. Pesäpallossa sulla on tasan yks hetki jollon voit siihen palloon osua. ( toivottavasti joku edes tajuaa mitä yritän sanoa…. )
Haastavaa siitä tekee se, että se pallo tosiaan tulee ihan kivaa nopeutta, ja välille polvet-hartiat.
Voi mennä muutama kerta ennenkuin silmä-käsi kordinaatio tottuu tuohon….

Ekojen harkkojen jälkeen mun valmentaja oli kuitenki niin liekeissä siitä, että mulla nyt on ees jonkinlaista käsistystä mitä pitää tehdä, ja siitä että mun heittokäsi on tosi hyvä.( Kiitos Marko!!) Olin ensimmäinen vaihtari softball tiimissä, jolla nyt oli minkään näköstä urheilutaustaa..

Siinä kun pakkailin kamoja laukkuun nii valmentaja vakavoituneena istahti mun viereen ja tuumas että en missään nimessä saa mennä näyttämään poikien baseball valmentajalle millanen käsi mulla on ( baseball nyt sopis paljon paremmin mun käteenki ku on saman kokonen ku pesäpallo), koska muuten voi olla että mut otetaa pelaamaan poikien joukkueeseen..

Parien harkkojen jälkeen sain oman räpylän (JEE), ja nyt vaan siihen oon yrittäny totutella.. Pääsin myös häkkiin lyömään palloja!! Eli siellä on syöttökone joka syöttää niitä palloja tulemaan:) Viikon huollon jälkeen nyt ensviikolla alotetaan kunnon reenit. Kunnon reenit = 3 tuntia hikoilua every day.
Ei voi muuta sanoa kun että en malta ODOTTAA KAUDEN ALKUA!!

Siinä sitä nyt ollaan!!


Mun räpsä<3Muita höpinöitä
Arki täällä muuten menee nopeasti viikko viikolta ohi! Ollaan käyty ahkerasti kannustamassa miedän poikien korisjoukkuetta kaupungista kaupunkiin, ja päästiinki tosi pitkälle:) Meidän student section oli aina äänekkäin, ja meidän omaperäset huudot sai kyllä monelta hatunnostoja:) Siinä kans sitä koulun henkeä parhaimmillaan. Kaikki huutaa kurkku suorana ja yhtyy samantien yhteisiin huutoihin. It’s awesome.
Ollaan käyty kavereiden kaa luistelemassa, keilailemassa ja tietty ite oon urkoinu salilla itteni kipeäksi:D

Tuli yks päivä vähä liikaa lunta.... Jäi postiautoki jumii...Leffailtaa tyttöjen ja Tedin seurassa :)


NAAAAAM


Student Sectionin paidat :)
EDESTÄ

....JA TAKAA :)
Huomenna suunnitelmissa on rullailla Detroittiin etsimään täydellistä Prom mekkoa ;) 
Hyvää viikonloppua!!-Susa12 kommenttia:

 1. I FEEL YOU! SOFTBALL! Muutamat mustelmat siitäkin saatu. Se oli todella mielenkiintoista kun pääsi siihen keltaseen palleroon tekemään tuttavuutta! Varsity tyttöjen joukossa treenailin ja se oli aika huiman näköstä kun katto miten joukkueen pitcher laitto palloa menemään. Kieltämättä ois vähä jännittäny olla catcherin paikalla. Häkissä oli kyllä kieltämättä kiva lyödä! Mun kohdalla kaudella tuli sitte vaan pelien aikana sellanen juttu, että mä en voinu osallistua peleihin koulun sääntöjen mukaan. Syynä se, että mä oon SUOMALAINEN. "You play Finnish baseball there.." Koulu ajatteli sen jotenki huijauksena muita kouluja ajatellen. Sanoin kyllä, että sillä pelillä ei OIKEASTI ole juuri mitään tekemistä softballin kanssa, mutta eipä auttanut. Peleissä olin sitte auttamassa valmentajia vastustajien lyöntien ja osumien merkkaamisessa taktiikkaa ajatellen. Oishan se ollu kiva päästä kentälle!

  "How is your game different compared to ours? Do you run to the other direction and throw the ball up or something?"
  - Actually, we do..

  Ehkä huvittavimmat ilmeet ikinä. Ensin syvä hiljaisuus ja sitten joukkue valmentajia myöden nauramassa :D

  Iso ikävä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollu helppoa saada näitä ymmärtämään että vaikka kuinka oon pelannu 9 vuotta pesäpalloa nii en todellakaan oo softballissa mestari kun mm. kaikki on ihan erilaista...:D Tosi harmi ettet saanu pelata.... TUO OLI VÄÄRIN! Mulla menee hermo tuohon lyömisee ku se on nii vaikeaa!!:D Ja sitte näiden kaikkien sääntöjen ymmärtäminen...huhhuh..:D

   Poista
 2. Vautsi! Ihana postaus taas! :) Sain juuri tiedon, että olen tulossa elokuussa kanssa Michiganiin vaihtoon (rotareiden kautta)! Olen menossa East Jordaniin, jossa on asukkaita kuulemma n.2500... En millään malttaisi odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAUTSI paljon onnea sulle tuut kyllä niin viihtymään täällä!!:) Äläkä huolestu tuosta asukas luvusta, mun kaupungissa on n.2000 asukasta, ja vaikka aluksi aivan vaa panikoin, nyt kun täällä oon 8kk asunu, en voisi olla tyytyväisempi tähän:) Jos tulee kysymyksiä, ihan mitä tahansa niin I'm here, multa voi ihan vapaasti kysellä kaikkea vaihtoon liitttyvää!!:)

   Poista
 3. Ihana postaus! :) Oon jo monta vuotta halunnu lähtee jenkkeihin vaihtoon, mut sit oikeeta järjestöä ei oo löytynyt. Pystyks kertoo et, oliks Rotareitten kautta lähteminen kallista? Tai siis oon kattonu, ja jotkut väittää et maksut ei oo paljoa mitään, mutta sit perheitä täytyy vaihtaa moneen otteeseen. Ei nyt tietenkään ole pakko kertoa et paljonko sun vaihtovuotes suurinpiirtein maksoi, mut olis niin ihana tietää, kun toi sun elämä vaikuttaa siellä niin ihanalta :). Ja jos rotareihin päätyisin, niin onks sulla jotain neuvoja siitä? Kiitos :) Sori pitkä kommentointi D: .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma!:) tässä tulee sulle nyt brieffaus Rotari järjestöstä:)

   -Rotareiden kautta lähteminen on varmasti kaikkein edullisin vaihtoehto näistä järjestöistä
   -Rotarit ei ole kaupallinen järjestö niinku muut järjestöt, että ne ihmiset tekee tämän meidän nuorten takia, eikä sen rahan takia
   -Rotarien host perheet on tarkoin tsekattu, eikä niille myöskään makseta host perheenä olemisesta = ne ottaa sut kotiin vapaaehtoisesti
   -Mun mielestä se on rotareissa tosi hienoa ja hyvä juttu, että perhettä vaihdetaan n.kolmesti vuoden aikana. Siinä saa nähdä kolmen erilaisen perheen elämää, asua uusissa ympäristöissä ja saada paljon uusia kontakteja:) Ja varmasti on niin että jos et halua vaihtaa vaikka sun ekasta perheestä mihinkään, ja jos se eka perhe on halukas sut pitämään, niin luulisin että se sitten onnistuis koko vuodeksi
   -Rotari clubeissa on (usko tai älä) ihan uskomattomia tyyppejä, niinku mulla kävi sen jääkiekon kanssa! Tapasin sen miehen rotari clubissani, jonka lipuilla pääsin NHL peliin:)
   - Vuoden hinta koostuu sun lennoista, viisumista, vakuutuksesta ja rokotteista. Eli toisin sanoen, jos löydät tosi edulliset lennot niin sun vuosi ei tule maksamaan paljoa mitään verrattuna muihin järjestöihin. Mun vuosi oli 3000-4000 euron välillä ehkä.

   Toivottavasti autoin edes jotenkin:) Saa esittää lisäkysymyksiä yllinkyllin jos joku vielä jäi epäselväksi!

   Poista
 4. onko sulla poikaystävä suomessa ?

  VastaaPoista
 5. Himoitsen tollasta mekkoa kun sulla on tossa bannerissa <3 Onkse sieltä jenkkilästä vai ihan suomesta? (: Mistäköhä noita löytäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun suosikki:) Ja itseasiassa ostin sen Dubaista:D Mutta varmasti netistä löytyy!! Ja nyt kun kevät tulossa niin kaupat heittää noita hyllyilleen:)

   Poista
 6. Hyvä Ässä !

  Kyllä oli taas tapahtumia ja vauhtia vaikka muille jakaa...

  22

  VastaaPoista