sunnuntai 5. elokuuta 2012

Flying away

Noniin!!!

Nyt se lähtö on sit eessä....ei tää voi olla todellista! Just päästiin parkeeraamaan auto tänne helsinkiin 4 rankan tunnin jälkeen, taakse jäi vuodeksi koti, sukulaiset, miljoonat kyyneleet, luokkakaverit, parhaat kaverit, poikaystävä, kotikaupunki ja huomenna sitten vielä hyvästeltävänä on äippä ja isi...huhhuuuuuuh, tämä koko viikko on ollu aivan mahdotonta tunteiden vuoristorataa, yhtenä päivänä oon repeilly onnesta tän edessä olevan vuoden johdosta, ja toisena päivänä (eli loput 6 päivää viikosta) on tullu itkettyä ittensä suunnilleen nestehukan partaalle.

Toisaalta nyt "pahin" osuus tässä lähtemisessä alkaa olla takanapäin, ja huomisesta eteenpäin alkaa sit vuosi jota en tuu ikinä unohtamaan. Ja mikä tärkeintä muistaa, eihän se ole kun VAIN vuosi ;) Takasin mä sieltä oon tulossa:)

Viimeviikolla tosiaan näin tärkeimpiä ihmisiä mun elämässä, käytiin kavereiden kanssa syömässä ja elokuvissa sun muuta sellasta ja sukulaisille sanoin heipat pienimuotoisissa läksiäisissäKavereiden kaa pidettiin meillä läksiäiset, siinä sit nautin hyvästä seurasta, grillailtiin (mä grillasin sateessa...)Siinä meidän Amerikka kakku jonka väänsin sit molempiin läksiäisiin:)

JA sit pidettii muutenvaa huippu ilta...I'll miss you guys! <3

Täs me ja meidän maissi projekti...vasaralla onnistuu!
Sain maailman hienoimmat läksiäislahjat mun maailman parhaimmilta kavereilta...en voi edes käsittää kuina ne on nähny niin paljon vaivaa vaa MUA VARTEN..<3 Mulla on kaikista parhaimmat kaverit selvästi:)
Päällimmäisenä on kirje, jonka saan avata vasta koneessa...en malta odottaa:)


Se oli ITSE askarrellu mulle tämmösen pienen kirjan joka on täynnä muistoja...aaaa<3


Ja sit tämä....juliste täynnä meidän inside juttuja..<3
Poikien lahjasta en nyt tänne taida kuvaa lisätä, mutta kiitos asianomaiset hyvin omaperäisestä mutta niin ennalta arvattavasta lahjasta..:D
Joo siinä availen poikien lahjaa ja ilme kertoo kaiken...

Mulla on vielä ongelma...painava ongelma...Nimittäin mun laukku painaa 24 kiloa kun sallittu raja on 23 ja käsimatka 9 kiloa kun 8 kiloa sais olla....Oon koko eilispäivän tapellu matkalaukun kanssa ja sillon sielä oli hienosti 20 kiloa. Nyt sit aamun jälkeen sinne jotenkin kummallisesti tuli neljä ärsyttävää kiloa lisää...Mutta tämä ei sinänsä mitään uutta multa oo, oon aina ollu ylipakkaaja, kaikki on joko niin kevyitä tai elämääkin tärkeempiä juttuja, ettei mitään voi ottaa pois.
Mutta oakko sieltä on ehkä parit sukat sit heittää pois......

Rotary takki ON
Passi ON
Lompakko ON
Tietokone ON
Puhelin ON
Lentoliput ON
Kamera ON
Kaikki latausvermeet ON
Jos noi kaikki nyt mun laukusta löytyy nii sitten mulla ei oo mitään hätää!

Kaikki lukiolaiset, pitäkää lukio pystyssä, nii sinne on sit kiva tulla takasin kun mikään ei oo muuttunu:) Vuoden päästä nähään!!!
JA se on semmonen juttu että mulle pitää sit jonkun lähettää poikien tanssi videoituna tuonne!! Asia jota en ainakaan halua missata:)

That's it for now, bye bye Finland, Hello New York:)

-Susa


6 kommenttia:

  1. Meidän lahja ON (????????)

    VastaaPoista
  2. Yli siisti kakku! :) Pidä hauska vuosi, veikkaisin että täällä ei mikään tuu muuttumaan vuoden aikana, tää on kuitenki kauhava.. :)

    VastaaPoista
  3. Ku meet rotaryn kautta ni jouduks vaihtaa useemman kerran perhettä ku niitten nettisivuil luki et vuoden aikana on muutamas perhees?

    VastaaPoista