torstai 16. elokuuta 2012

Cheeseburger


Hei kaikki sielä ruudun toisella puolella, 

Kiirettä edelleen pitää, vaikkakin siihen on jo jotenkin ihmeellisellä tavalla alkanut tottua. Lämmintä pukkaa +30 asteen edestä täälä, että ei kerkeä kyllä kylmä tulla missään vaiheessa. Oon tavannut käsittämättömät määrät uusia ihmisiä, ja kaikki on niin ystävällisiä ja avoimia täälä päin maailmaa.
Täälä ihan tuntemattomat ihmiset alkaa keskustelemaan ja kehumaan esim. sun vaatteita, hiuksia tai ihan mitä tahansa ja se on normaalia:D Tuntuu niin hassulta, siinä siis number one kulttuuriero meidän ja amerikkalaisten välilä.
Toinen ero on ehkä se, että täälä ei tosiaankaan syödä kamalan useasti kotona itse tehtyä ruokaa, niinkuin eilen, söin kaikki ateriani ulkona:D Tuntuu tosi hassulta ja välillä on ikävä äitin superhyviä kotiruokia:) 

AINIIN, täälä tosiaan kaikki on isompaa kun Suomessa, ja sen huomasin kun halusin vaan jäätelön... Tilasin jäätelön nimeltä ”superman”, koska siinä jäätelössä oli kaikki sateenkaaren värit nii halusin testata sitä. No sitten piti valita haluaako pienen vai ison, niin sanoin tietty että ”small”. No 3 minuuttia myödemmin pitelin kädessäni isointa jäätelötötteröä ikinä...

Kattokaa nyt sitä...Ja makso vaan 1,5 euroa:D

Käytiin koululla valkkaamassa mun tulevat kurssit koulua varten, ja tulevana lukuvuotena mun kursseina on:
Enkku
Maailman historia
Kemia
Matikka
Kuvataide/ terveystieto
Maalaus

Jänskättää jo tuo koulun alkaminen, mutta kai se ihan hyvin menee:) Matikka varmaan tuottaa eniten ongelmia, vaikka oon jo suurinpiirtein oppinut suomessa näitten koko High School ajan matikat, mutta kaikki sanat tehtävänannoissa on ihan hepreaa..En oikein oo opiskellut että mikä on polynomifunktio englanniksi, tai miten ratkaista epäyhtälö kun tehtävänanto on englanniksi...NOO eiköhän se siitä:D

Täänään kuvaaja raahaa itsensä ja kamerans meidän liikuntasaliin, koska on joukkuekuvan aika :) Nyt on sitten meikäläisenki pärstä pääsee Amerikkalaisen lentopallojoukkueen joukkuekuvaan:) Our team rules!
Aktiviteetit ei täälä kyllä tuu loppumaan, lentopalloreeneissä menee se pari tuntia päivässä ja ensviikolla meen juttelemaan tanssistudiolle tanssinopettajien kanssa ja sitten mietitään että mikä ryhmä sopisi parhaiten mun päivittäiseen aikatauluun. 
Niillä on tarjota
Balettia
Hip Hoppia
Show tanssia
Nykytanssia
Jazz-tanssia
Pilatesta
Aerobiciä sun muita juttuja, että vaikea valinta tulee kyllä olemaan! 

Tässä lähellä on paikka nimeltä Caseville, jossa järjestettiin tämän alueen suurin paraati...Ja tosiaan, kun sanon että se oli suuri niin todellakin tarkoitan sitä: Sielä paikanpäällä oli n. 500 000 ihmistä kiertelemässä erilaisia kojuja, syömässä hyvää ruokaa ja viettämässä hienoa kesäpäivää. Tienvierustat oli täynnä tuoleja jo kello 14.00, vaikka paraati aloitti kulkunsa vasta puoli kuuden aikaan.. Toiselta nimeltään tapahtumaa kutsutaan ”Cheeseburgeriksi”, koska sielä eri pikaruoka paikat kilpailee siitä kuka tekee parhaimpia juustohamppareita:D Teemana on ”tropiikki”, eli jokapaikassa on puisia, puhallettavia flamingoja, papukaijoka, leitä ja hawaji-maisia juttuja.. Ihan hullua touhua!! Mutta oli kyllä niin ainutlaatuisen hieno kokemus että en varmasti tuu koskaan kokemaan mitään samanlaista! 
Paraatialueella oli suuri puistokin, joka oli ihan täynnä semmosia luksus asuntoautoja/vaunuja, ja mikä vielä parempaa: Tämän paraatin kulkema tie on ihan rannan vieressä. Käytiin kävelemässä biitsillä ja voi että...Ihan niinkun olisin ollut jossain lomamatkalla kävelemässä Espanjan rannikolla tai jotain...That was amazing<3 

Ihmiset tulee siis sinne leireilemään, uimaan, ottamaan aurinkoa ja viettämään lomiaan moneksi päiväksi, ja sitten asuvat niissä luksus asuntoautoissaan. 

No takaisin tähän paraati systeemiin...Eli siis mekin lyötiin penkit maahan siinä viiden aikoihin, ja piakkoin se paraati sitten alkoikin..Ja mun mielestä se oli oikein paraati ISOLLA PEELLÄ! Autot veti perässään lavoja jotka oli viimesen päälle koristeltu ja viimeistelty pienillä yksityiskohdilla. Sitten sielä lavojen päällä istuskeli ihmisiä heitellen karkkeja, kaulakoruja sun muuta krääsää ja ihmiset meni ihan sekasin:D Tunnelma sielä oli kyllä ihan ”katossa” ja oli niin hieno nähdä niin paljon ihmisiä iloisina yhdessä paikassa:) 
Kaikki varmaan olettaa että paraati kesti n.20-30 minuuttia...VÄÄRIN. Se nimittäin kesti kokonaiset 2 tuntia uskokaa tai älkää:D Ja niitä lavoja vaan tuli lisää ja lisää... Minä ja Chase (mun veli) oltiin siinä aika edessä seisomassa ja saatiin kuhmuja päähän osuvista karkeista, mutta se kalasteli mulle myös hirveät määrät niitä kaulakoruja samalla kun mä heiluin kameran kanssa ja leikin taas turistia. 

Tässä teille siis jotain materiaalia Cheeseburgerista, ENJOY:)

Tuolirivi vaan jatkuu ja jatkuu...

Nämä näitten ihmisten hatut oli kyllä kaikki niin mielenkiintosia että huhhuh:D


The Best Burger I Ever Had

Ja tää oli uutta:
Nykyään näköjään saa valita miltä popcornitkin maistuu...

Me and my pal <3


TUO OLI MAAILMAN HIENOIN HATTU!! en tiiä miksen ostanu...Lisää tuoleja...

Lisää hattuja...


Ihmisiä jokapaikassa PALJON
Lemppari vaunu koko paraatissa<3 "The worlds cutest baby" :D

Jep...Se on jätti juustohamppari joka liikkuu pitkin autotietä...


U.S Army

Tiiän yhden ihmisen heti joka haluaa adoptoida tän samantien ku näkee tämän kuvan...<3
Mutta oikeasti ihmiset huuteli sieltä että " I want to adopt that one" jne. että goof for the dogs:)Nyt tänään lähetäänkin tuonne Ann Arboriin semmosellekkin reissulle että eipä tälläsiäkään tuu elämän aikana varmaan tehtyä kamalan useasti: Nimittäin 4 päivän reissu Nascar kisoihin:) Kisat kestää kai yhen päivän, mutta sielä on kuulemma niiin paljon kaikkea muuta ohjelmaa tiedossa, että ne kisat ei oo se ”pääasia” sielä:D Siitä tosiaan enemmän infoa sitten kun kotiudun sieltä:)-Susa

6 kommenttia:

 1. MEILLE TULEE TOMMONEN MAKKARAKOIRA!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanii kuvii! ja varmaa hyvii oli noi burgerit :) Amerikassa kaikki on isoa :DD ja noi tanssilajitki on tosi kivoi.

  VastaaPoista
 3. ohoh, ei kyllä tuolla hinnalla täällä saa noin isoa jäätelöä :'D

  VastaaPoista
 4. Onpa siellä kivan näköstä! itekki haluaisin vaihtoo usaa mut en tiiä sit et pääseekö:))

  VastaaPoista