lauantai 2. helmikuuta 2013

Special people around you make you feel special as well


Moi ja aurinkoista Helmikuuta lukijoilleni:)

En voi käsittää että tammikuu jätettiin jo taakse vuodesta 2013 ja nyt sitten mennään huimaa vauhtia kohti kesää. Mun elämä täällä on nyt normalisoitunut muuton jäljiltä paremmin kuin hyvin, ja en voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka onnellinen oon tästä mun uudesta perheestäni :) Vihdoin mulla on se kauan kaivattu sisko, jonka kanssa päivittäin jaan kaiken, ilot, surut, huolet ja salaisuudet. Nauretaan joka päivä yhdessä koulun jälkeen  kuinka koulussa on taas joku tehny jotain tyhmää tai itelle on tapahtunu jotain normaalista poikkeavaa. Meille on modostunu tosi nopeasti side toistemme välille:) She is there for me and I’m there for her:) 

Öö koeviikosta selvittiin ilman kirjan avausta hyvillä arvosanoilla:) A:ta ja B:tä siellä välitodistuksessa näytti olevan, voi kun pääsis siellä kotonakin näin helpolla...:D Muutoin sit paljolti ollaan nyt vaan vietetty rentouttavia viikonloppuja kavereiden kanssa käyden syömässä, leffoissa ja sitten on niitä sleepovereitakin kertynyt mittariin enemmän kun pari kappaletta:) Ne on kyllä kans semmosiakin sosiaalisia tapahtumia että sen jälkeen kyllä taas tietää jokaisesta koulun oppilaasta kaiken!!

Shanian koissu<3


<3Pari viikonloppua taaksepäin rullailtiin tyttöjen kanssa autolla n.tunnin ajomatkan päähän kattomaan Saginaw Spirit jääkiekkoo:) Meillä oli kyllä sika hauskaa, ja oli niin kotoisaa astua jäähalliin..NYYH! Mun käsitys siitä jääkiekosta oli se, että näillä on joku alempi liiga, jossa pelaajien ikähaaruka on 25-30 vuotta, mutta kun sain napattua pelaajalistan kouraani niin tuli kyllä yllätyksenä että ikähaarukka olikin 16-20v…

Buffalo Wild Wingsissä taas ;)

Bubblegummmmmmmmm
Sister<3
I love one direction for life.......not really


Siinä sit katottiin peliä, ja kolmannessa erässä olin ihan liian sisällä pelissä, kun alotin taas kommentoimaan peliä niinkun oisin kotona. Ei siinä kai mitään epänormaalia ole, mutta se että kommentoin suomeksi ilman että tajuan sitä itse, se on epänormaalia… Tuli vähän kavereilta huvittuneita katseita kun mä pidän päätä käsienvälissä ja kovaan ääneen molotan suomea… Noh saatiinpahan hyvät naurut:D<3
Dippin dots Ollaan käyty myös shoppailemassa taas, kaverille lähdettiin ettimään Snowcoming mekkoa ja kotiin tultiin hymyssäsuin koska onnistuttiin löytämään kaunis mekko:) Minä en mekkoa tarvinnut, se jo on valmiina ostettuna, mutta kengät tarttui kyllä mukaan tuolta reissulta!


Frankenmuthissa on joka talvi lumi- ja jääveistos kilpailut tuossa tammikuun loppupuolella, ja paras hostäitini otti ja vei mut ja Lizin ihailemaan niitä taideteoksia sinne:) Oli kyllä ihan toista luokkaa mitä osasin odottaa, kyllä ihmiset on taitavia:)PALA SUOMEA!!

Sail!


Suklaa kuorrutettu S'more...

Tässä nyt vietän viikonloppuani nauttien äiskän lähettämän paketin sisällöstä, samalla kun nauran silmät vuotaen videolle, jonka mun parasystäväni sieltä suomesta teki minulle kuvaten 50 minuuttia normaalia arkea, meidän koulua, oppitunteja ja muita koulukavereita:) Läksyjä on läjä tuossanoin lattialla, olkoot siinä vielä huomiseen asti rauhassa:)

Ensiviikolla meillä alkaa Snowcoming viikko!!!

Snowcoming viikko:
Teemaviikko, jokaisena päivänä pukeudutaan eri teeman mukaisesti ja sitten perjantaina spirit viikko huipentuu poikien koripallopeliin, sekä Snowcoming kuninkaallisten kruunaamiseen. Luonnollisesti myös meidät vahtarit esitellään siellä, joten saan vetäistä taas jotain nättiä päälleni, työntää korot jalkaan ja panikoida hiusteni kanssa:) Prinsessapäivä siis taas tiedossa!! JEE:) Pelin jälkeen sitten vaihdetaan jotain rennompaa ylle Snowcoming dancea varten. 
Kiva viikko siis edessä, siitä kuulette lisää parin viikon päästä ;)-Susa

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. kuinka useasti vuoden aikana siellä on tanssiaisia? :)

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia ! mikä kamera sul on ? :)

  VastaaPoista
 4. tää sun blogi on aivan ihana. (: oot hirmusen kaunis!

  Itekin haluaisin ihan hullun paljon vaihtoon, mutta meidän taloudellinen tilanne ei ikinä joustais kaupallisten järjestöjen hintoihin.. Rotaryn sivuilta en löytänyt kuitenkaan selkeitä hintatietoja, joten paljonko sun vuodella tuli hintaa? paljonko lentoliput ja viisumi tekivät? (:

  kiitos miljoonasti jos vastaat, tää on mulle supertärkeetä. C:
  <3 fiilistele siel!

  VastaaPoista
 5. Hei ihmiset...ennenkuin kommentoitte kysymyksiä niin voitte koittaa etsiä niitä semmoisista asioista kun toisten kommentit,varmasti joku on joskus kysynyt samaa.Ja sitten yleensä ensimmäisessä postauksessa tai ensimmäisissä on yleensä tosi paljon infoa.Oon monesti kattonu kun joku kysyy et missäspäin oot vaihos? Ja mua niin suunnattomasti ärsyttää kun se tyyliin lukee blogin bannerissa -.-

  VastaaPoista