keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Me, myself and I

HUH! Neljä tuntia on vietetty nyt tässä koneella taistellen tämän blogin kanssa, mutta VIHDOIN sain sen valmiiksi! Voittajafiilis!
Elikkäs täälä kirjoittelee 16-vuotias tyttö Kauhavalta, joka on Rotarien kautta lähdössä elokuussa kohti Amerikkaa. Ainainen unelma vaihtovuodesta USA:ssa alkaa jo pikkuhiljaa tuntua todelliselta, mutta varmaankin tajuan asian parhaiten vasta sitten kun istun lentokoneessa ja lipussa lukee New York, USA....

Vähän itsestäni lisää. Olen pienimuotoinen urheiluhullu. Nyt itse pelaan Seinäjoella pesäpalloa ja sen verran hyvässä tiimissä että kahdesti peräkkäin ollaan oltu SM- mestareita:). Tykkään tanssimisesta hirmuisesti ja toivonkin että USA:ssa pystyn osallistumaan johonkin tanssiryhmään. Muutenkin toivon että saisin kokeilla mahdollisimman paljon urheilulajeja, mihin ei Suomessa mulla ois mahdollisuuksia osallistua. Muuta tärkeää urheilun ja perheen ohella mulle on kaverit, ja vapaa- ajalla suurin osa ajasta meneekin niiden kanssa katsoessa leffoja, shoppaillessa jne.

Tämä oli tällänen hyvin pikainen "ensimmäinen postaus" koska pitää kiirehtiä treeneihin!! Kirjoittelen myöhemmin vähän tarkemmin fiiliksistäni, järjestöstäni sekä osavaltiostani ja muista tiedoista!!
-Susa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti